skip to Main Content

Vacature: Voor ons team van 4 in Haarlem zijn we op zoek naar een duizendpoot

Iemand die ons drukke merkenbureau circa 2 dagen per week kan ondersteunen, vrij in te delen en eventueel deels thuis in te vullen.

Je werkzaamheden bestaan uit facturatie en debiteurenbeheer, office management, het opvolgen van aanvraagprocedures, contact met agenten in het buitenland en wat er verder nog voorbij komt.

Betrokkenheid, klantgerichtheid, flexibiliteit, en oog voor detail vinden wij heel belangrijk. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel.

Wij kunnen je een gezellige, informele werkomgeving bieden aan het Spaarne in Haarlem, met veel vrijheid om zelf je tijd in te delen en taken op te pakken, die je liggen.
Omdat we in een klein team werken is er alle ruimte om te leren en door te groeien naar nieuwe werkzaamheden.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. Wij geloven niet in formele sollicitatiegesprekken en CV’s, maar leren je graag kennen. Interesse? Bel of mail voor een afspraak naar 06-24931931 of info@rise.nl

Deel dit bericht

Vraag het ons

Wij vinden niets leuker dan te horen wat je plannen zijn, welke merknaam of product je hebt bedacht en om je verder te helpen met duidelijke adviezen en een actieplan. Of heb je een conflict? Dan helpen we je ook graag. Bel of mail ons vrijblijvend voor overleg.

Neem contact op
Back To Top

Verhuisbericht

Sinds 3 februari zijn we gevestigd op een prachtige historische locatie aan het Spaarne. Ons nieuwe bezoekadres is Spaarne 35 ZW, 2011 CD HAARLEM. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een kop koffie!