Skip to content

Over ons

Rise begint bij de klant

We zijn een boutique kantoor, gevestigd in het centrum van Haarlem. Persoonlijk contact met de klant en het toevoegen van waarde staan bij ons team centraal. Wij kunnen je alleen goed van dienst zijn als we veel van je weten. Door persoonlijk contact verdiepen we ons eerst in jouw vraag, bedrijf, branche, activiteiten en plannen.

Geen standaard adviezen en strategieën. Jouw specifieke vraag en situatie in combinatie met onze ervaring en het juridische kader zijn bepalend. Onze antwoorden zijn zo kort en praktisch mogelijk.

Ons eerste advies over de slagingskans, de waarde van een merk of model of de inschatting van een conflict is vrijblijvend. Zo krijg je vooraf inzicht in eventuele risico’s en kosten en kun je doordachte beslissingen nemen, voordat we procedures in gang zetten. Zo helpen we bouwen aan het succes van onze klanten en hun merken.

Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Marleen Splinter

Partner/ European Trademark Attorney

De start van Rise heeft me ontzettend veel gebracht. Ik kan mijn werk naar eigen inzicht doen, zonder vast te zitten aan kaders en Evelien en ik vullen elkaar perfect aan. Het persoonlijke en informele contact met onze klanten, maakt dat ik elke dag met veel plezier naar kantoor ga. Dat ons kantoor tegenwoordig op fietsafstand in het centrum van Haarlem zit, maakt dat het eigenlijk niet beter kan.

Mijn kracht is mijn eerlijkheid, betrokkenheid en doelgerichte, soms onorthodoxe denkwijze. Hierdoor kan ik tot oplossingen komen, die niet eerder werden gezien.

Naast werken, word ik blij van mijn gezin, strand, natuur, steden, eten, lezen en vakanties.

Evelien Udo

Partner/ European Trademark Attorney

Ik krijg energie van het persoonlijke contact met klanten en het luisteren naar hun nieuwe ideeën en plannen. Als eigen ondernemer kan ik een tandje harder lopen, zonder meteen de teller te hoeven aanzetten. Ik kan me volledig richten op de klant, zonder te worden afgeleid door intern geneuzel. Deze vrijheid zorgt voor creativiteit en eindeloze mogelijkheden.

Ik kom altijd mijn afspraken na, hou van korte lijntjes, maak heldere to-the-point adviezen en kan goed luisteren. Ik vind het leuk om klanten met elkaar verbinden, wat vaak leidt tot mooie samenwerkingen.

De verhuizing met mijn gezin van Amsterdam naar Haarlem geeft me meer ruimte en rust. Naar het strand, kickboksen, uit eten, tijd met mijn gezin en vrienden, daar geniet ik van.

Charlotte Coenen

European Trademark Attorney

Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij verschillende merkenbureaus in Nederland, heb ik met mijn gezin in het buitenland gewoond en gewerkt bij een groot internationaal merkenbureau. Sinds enige tijd werk ik met veel plezier bij Rise. Samen met mijn oud collega’s Marleen en Evelien helpen we steeds meer bedrijven bij het opzetten van hun merkenportefeuille. Het liefst denk ik mee tijdens de creatie van nieuwe merken, zodat we de juridische en marketing belangen zo veel mogelijk op elkaar kunnen afstemmen. Wij werken veel voor MKB bedrijven en start-ups, met gepassioneerde en enthousiaste klanten. Dat werkt aanstekelijk en door persoonlijk en laagdrempelig contact is mijn betrokkenheid bij de klant groot. Zo kan ik zo goed mogelijk helpen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, vrienden, lekker eten (zowel home made als buiten de deur), wandelen in het bos of op strand, stedentrips, hardlopen, hockey en tennis.

Eveline de Beer

Als voormalig Hotello heb ik met veel plezier gewerkt in vijf sterren boutique hotels in Amsterdam. Mijn gevoel voor goede service en stipte organisatie komen in mijn rol bij Rise uitstekend van pas!

Het is tof om dit team te ondersteunen; korte lijntjes, een transparante organisatie, betrokken collega’s, flexibiliteit en een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Het is heerlijk om veel voldoening uit werk te halen en thuis te komen in een warm en gezellig gezin. Ik word heel gelukkig van koken en bakken voor niet alleen mijn gezin, maar eigenlijk iedereen om ons heen! Daarnaast maken ook vakanties in Oostenrijk, lange avonden met vrienden, een rondje wandelen of fietsen door de duinen en samen uit eten met Nick, mij een blij mens.

Vraag het ons

Wij vinden niets leuker dan te horen wat je plannen zijn, welke merknaam of product je hebt bedacht en om je verder te helpen met duidelijke adviezen en een actieplan. Of heb je een conflict? Dan helpen we je ook graag. Bel of mail ons vrijblijvend voor overleg.

Back To Top