skip to Main Content

Cliënten over ons

Veloretti

“Onze designfietsen worden verkocht door geheel Europa. Een goede Europese merkregistratie voor VELORETTI is hierbij essentieel. Rise heeft het gehele merkregistratie traject voor ons verzorgd tegen zeer reële tarieven. Daarnaast vinden we de praktische en persoonlijke aanpak van Rise erg prettig”

Rockstart

“Evelien and Marleen @rise are exceptionally good in what they do -and they deliver! Very knowledgable, hands on and very responsive. We enjoy working with them and definitely recommend teaming up with RISE”.

Werkspot

“Werkspot heeft de afgelopen periode geïnvesteerd in een nieuwe uitstraling en is bezig met een campagne om de naamsbekendheid nog groter te maken. RISE helpt ons die investeringen te beschermen door ons praktisch en duidelijk advies te geven over onze merken.”

Smaak Amsterdam

“SMAAK is de laatste jaren enorm gegroeid, waardoor merkbescherming hoog op de agenda staat. RISE is proactief, schakelt snel, geeft heldere adviezen en hanteert realistische tarieven. Dat is prettig samenwerken!”

Fixico

“Fixico is een startup met een uitgesproken Europese ambitie. Evelien en Marleen van RISE zijn vanaf het begin daarbij een perfecte partner gebleken. Ze hebben ons allereerst voorzien van geheel vrijblijvend advies en vervolgens hebben ze de EU merkregistratie vlot geregeld. Een pro-actieve houding, aantrekkelijke tarieven, geen kleine lettertjes (die lezen zij voor je) en vlotte communicatie.”

srprs.me

Raymond Klompsma CEO en Co-founder: ‘Accuraat, snel en behulpzaam. Wij zijn meer dan tevreden over de dienstverlening van Rise’

Rise heeft een nieuwe huisstijl en website!

Onze domeinnaam is nu www.rise.nl en onze e-mailadressen eindigen op @rise.nl
Natuurlijk linken we de oude adressen voorlopig door.

 

Bekijk de nieuwe website
Back To Top