Skip to content

Cliënten over ons

Brandfield

“Rise heeft ons goed geholpen met de registratie van diverse merknamen. Ze zijn pro-actief en denken goed mee. Er is veel kennis aanwezig op diverse gebieden zoals onderzoek, conflicten en merkbewaking.”

www.brandfield.nl

Barts

“Barts verkoopt al 26 jaar winter- en zomer accessoires over de hele wereld. RISE helpt ons zeer professioneel met onze merkregistraties in vele landen en dagelijkse bescherming tegen inbreuken. Ze doen dit persoonlijk, accuraat en no-nonsens. Een prettige manier van samenwerken.”

www.barts.eu

Rockstart

“Evelien and Marleen @rise are exceptionally good in what they do -and they deliver! Very knowledgable, hands on and very responsive. We enjoy working with them and definitely recommend teaming up with RISE”.

www.rockstart.com

Food Sisters

Wij hebben voor Foodsisters een eerlijk en betrouwbaar advies ontvangen voor wat betreft onze merkregistratie. Ook werd het traject volledig begeleid en uit handen genomen door Evelien van Rise. Een hele fijne samenwerking.

www.foodsisters.nl

Hagelswag

Marleen beschikt over de juiste kennis en is erg behulpzaam, perfect voor ons als startende onderneming met internationale ambities!”

www.hagelswag.com

Veloretti

“Onze designfietsen worden verkocht door geheel Europa. Een goede Europese merkregistratie voor VELORETTI is hierbij essentieel. Rise heeft het gehele merkregistratie traject voor ons verzorgd tegen zeer reële tarieven. Daarnaast vinden we de praktische en persoonlijke aanpak van Rise erg prettig”

www.veloretti.nl

Werkspot

“Werkspot heeft de afgelopen periode geïnvesteerd in een nieuwe uitstraling en is bezig met een campagne om de naamsbekendheid nog groter te maken. RISE helpt ons die investeringen te beschermen door ons praktisch en duidelijk advies te geven over onze merken.”

www.werkspot.nl

Vanhulley

“Rise is toegankelijk, betrouwbaar en snel”

Fantastische boxershorts gemaakt van textiel met nog een heel (tweede) leven voor zich.
Elke Vanhulley wordt gemaakt in ons naaiatelier in Groningen. Daar maken onze vrouwen fantastische boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten van oude overhemden en ander resttextiel. Ondertussen werken ze zelf ook aan een nieuw leven. Ze volgen een opleiding waarmee ze al snel een volgende stap kunnen zetten, hun dromen achterna. Elke Vanhulley is met liefde en lef gemaakt.

www.vanhulley.com

Smaak Amsterdam

“SMAAK is de laatste jaren enorm gegroeid, waardoor merkbescherming hoog op de agenda staat. RISE is proactief, schakelt snel, geeft heldere adviezen en hanteert realistische tarieven. Dat is prettig samenwerken!”

www.smaakamsterdam.com

Zupr

“Met Zupr maken we productaanbod in fysieke winkels online inzichtelijk. Dat willen we niet alleen in Nederland doen, maar wereldwijd. Rise heeft ons vanaf het eerste begin met raad en daad bijgestaan bij onze Europese en internationale merkregistraties. Altijd snel en duidelijk in de communicatie, scherp op details en zeer kundig!. Kortom, Rise ontzorgt!”

www.zupr.io

Fixico

“Fixico is een startup met een uitgesproken Europese ambitie. Evelien en Marleen van RISE zijn vanaf het begin daarbij een perfecte partner gebleken. Ze hebben ons allereerst voorzien van geheel vrijblijvend advies en vervolgens hebben ze de EU merkregistratie vlot geregeld. Een pro-actieve houding, aantrekkelijke tarieven, geen kleine lettertjes (die lezen zij voor je) en vlotte communicatie.”

www.fixico.nl

A fish named Fred

The ladies at Rise can read between the lines. Eveline and Marleen are always awake when it comes to brand-name infringements. They helped A fish named Fred in many cases with registering new fields of business such as our beer brand Black Tail. And they also gave us detailed advise when one of our prints was copied by a competitor of ours.

www.afishnamedfred.com

srprs.me

Raymond Klompsma CEO en Co-founder: ‘Accuraat, snel en behulpzaam. Wij zijn meer dan tevreden over de dienstverlening van Rise’

srprs.me

The Little Green Bag

Door de expansie van onze bedrijven is de registratie van onze bestaande en nieuwe merknamen zeer belangrijk geworden. Rise heeft ons vakkundig begeleid bij een overname traject van diverse merknamen. De samenwerking gaat snel en soepel, zodat wij tijd hebben om verder te groeien.

www.thelittlegreenbag.nl

Raditeq

Rise is goed in wat ze doet en maken waar wat ze belooft. Dat is precies wat Raditeq belangrijk vindt. Sinds 2014 werken we prettig samen en hebben wij geen omkijken naar onze merkregistraties. Raditeq voert onder andere testen uit in het kader van CE-markering en is daarnaast actief met het ontwikkelen van hoogfrequent- en EMC-test en -meetapparatuur, welke wereldwijd verkocht wordt.

www.raditeq.com

Schulp Vruchtensappen

Rise biedt ons een prettige en vlotte service en geven een no nonsense advies. Ze weten hoe het zit en dat is waar het voor ons om draait!

www.schulp.nl

Pearl Paint Group

Rise is onze “partner in IP.
Professioneel en no-nonsens.

www.pearlpaintgroup.com

Back To Top