skip to Main Content

Cliënten over ons

Veloretti

“Onze designfietsen worden verkocht door geheel Europa. Een goede Europese merkregistratie voor VELORETTI is hierbij essentieel. Rise heeft het gehele merkregistratie traject voor ons verzorgd tegen zeer reële tarieven. Daarnaast vinden we de praktische en persoonlijke aanpak van Rise erg prettig”

www.veloretti.nl

Barts

“Barts verkoopt al 26 jaar winter- en zomer accessoires over de hele wereld. RISE helpt ons zeer professioneel met onze merkregistraties in vele landen en dagelijkse bescherming tegen inbreuken. Ze doen dit persoonlijk, accuraat en no-nonsens. Een prettige manier van samenwerken.”

www.barts.eu

Rockstart

“Evelien and Marleen @rise are exceptionally good in what they do -and they deliver! Very knowledgable, hands on and very responsive. We enjoy working with them and definitely recommend teaming up with RISE”.

www.rockstart.com

Hagelswag

Marleen beschikt over de juiste kennis en is erg behulpzaam, perfect voor ons als startende onderneming met internationale ambities!”

www.hagelswag.com

Werkspot

“Werkspot heeft de afgelopen periode geïnvesteerd in een nieuwe uitstraling en is bezig met een campagne om de naamsbekendheid nog groter te maken. RISE helpt ons die investeringen te beschermen door ons praktisch en duidelijk advies te geven over onze merken.”

www.werkspot.nl

Van Hulley

Rise is toegankelijk, betrouwbaar en snel”
Bij Van Hulley maken vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken van jouw favoriete maar versleten overhemd of miskoop-bloesje een prachtige boxershort. Voor mannen en vrouwen. Maar ook kinderpyjamabroekjes. Zij doen bij Van Hulley werkervaring op en gaan anderhalve dag in de week naar het ROC om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Na een jaar bij Van Hulley stromen zij door naar een vervolgopleiding of (droom)baan. Bovendien bespaar je met 1 Van Hulley meteen 560 liter water omdat we het materiaal hergebruiken. Van Hulley is dus duurzaam, sociaal en persoonlijk.

www.vanhulley.nl

Smaak Amsterdam

“SMAAK is de laatste jaren enorm gegroeid, waardoor merkbescherming hoog op de agenda staat. RISE is proactief, schakelt snel, geeft heldere adviezen en hanteert realistische tarieven. Dat is prettig samenwerken!”

www.smaakamsterdam.com

Zupr

“Met Zupr maken we productaanbod in fysieke winkels online inzichtelijk. Dat willen we niet alleen in Nederland doen, maar wereldwijd. Rise heeft ons vanaf het eerste begin met raad en daad bijgestaan bij onze Europese en internationale merkregistraties. Altijd snel en duidelijk in de communicatie, scherp op details en zeer kundig!. Kortom, Rise ontzorgt!”

www.zupr.io

Fixico

“Fixico is een startup met een uitgesproken Europese ambitie. Evelien en Marleen van RISE zijn vanaf het begin daarbij een perfecte partner gebleken. Ze hebben ons allereerst voorzien van geheel vrijblijvend advies en vervolgens hebben ze de EU merkregistratie vlot geregeld. Een pro-actieve houding, aantrekkelijke tarieven, geen kleine lettertjes (die lezen zij voor je) en vlotte communicatie.”

www.fixico.nl

A fish named Fred

The ladies at Rise can read between the lines. Eveline and Marleen are always awake when it comes to brand-name infringements. They helped A fish named Fred in many cases with registering new fields of business such as our beer brand Black Tail. And they also gave us detailed advise when one of our prints was copied by a competitor of ours.

www.afishnamedfred.com

srprs.me

Raymond Klompsma CEO en Co-founder: ‘Accuraat, snel en behulpzaam. Wij zijn meer dan tevreden over de dienstverlening van Rise’

srprs.me

The Little Green Bag

Door de expansie van onze bedrijven is de registratie van onze bestaande en nieuwe merknamen zeer belangrijk geworden. Rise heeft ons vakkundig begeleid bij een overname traject van diverse merknamen. De samenwerking gaat snel en soepel, zodat wij tijd hebben om verder te groeien.

www.thelittlegreenbag.nl

Rise heeft een nieuwe huisstijl en website!

Onze domeinnaam is nu www.rise.nl en onze e-mailadressen eindigen op @rise.nl
Natuurlijk linken we de oude adressen voorlopig door.

 

Bekijk de nieuwe website
Back To Top