Skip to content

Merken in tijden van Corona

Dag allemaal,

In deze ingrijpende tijd willen we je laten weten dat ons team “gewoon” aan het werk is.
Vanuit huis en soms op kantoor, maar altijd telefonisch en per mail bereikbaar.

Hetzelfde geldt voor de Internationale, Europese en Benelux merkeninstanties. Merk- en modelaanvragen, opposities en doorhalingsacties kunnen worden ingediend, maar deadlines zijn wel uitgesteld.

Voor de Benelux geldt voorlopig dat alle termijnen die tussen 16 maart en 6 april vallen, tot 6 mei worden uitgesteld, of langer als de maatschappelijke beperkingen langer duren. Het Europese merkenbureauheeft alle deadlines die tussen 9 maart en 30 april aflopen, uitgesteld tot 1 mei.

Misschien is deze periode goed om juist de dingen op te pakken die er in alle drukte bij in zijn geschoten, of om schoon schip te maken. Wij staan voor je klaar en blijven graag met je in contact. En zoals altijd adviseren we je met plezier over merken, modellen en conflicten.

Veel sterkte en gezondheid en hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,

Team Rise

Vraag het ons

Wij vinden niets leuker dan te horen wat je plannen zijn, welke merknaam of product je hebt bedacht en om je verder te helpen met duidelijke adviezen en een actieplan. Of heb je een conflict? Dan helpen we je ook graag. Bel of mail ons vrijblijvend voor overleg.

Neem contact op
Back To Top