Skip to content

Waarschuwing – fraude door middel van telefonische acquisitie (TIPO)

Er zijn weer nieuwe fraudeurs actief. Zij benaderen u telefonisch met de waarschuwing dat een commerciële partij een identieke dan wel sterk soortgelijke domeinnaam bij hen heeft aangevraagd. Zij bieden u de mogelijkheid op eerste koop, aangezien u de houder bent van het merk of de handelsnaam. Zij doen het voorkomen alsof ze u een dienst bewijzen. U kunt de domeinnaam echter alleen voor een periode van minimaal 10 jaar vasteggen voor ongeveer € 200,-. Ga hier niet op in, het zijn oplichters. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ze veranderen voortdurend van naam en website. De volgende handelsnamen en domeinnamen zijn momenteel bij ons bekend: IP DNS /  IPDNS / IP-DNS / I.P.DNS / Intellectual Property Management Group / I.P.M.G. / I.P. Merk & Domeinregistratie / TIPO / T.I.P.O / Trademark and Intellectual Property Office / www.ip-beheer.nl / www.registratie-beheer.com/ ​www.ip-dns.nl /  www.trademark-office.org. Het gaat telkens om het zelfde bedrijf, ingeschreven onder Kvk. nr. 57856648. (TIPO fraude)

U kunt de fraude melden bij http://www.fraudemeldpunt.nl.

Vraag het ons

Wij vinden niets leuker dan te horen wat je plannen zijn, welke merknaam of product je hebt bedacht en om je verder te helpen met duidelijke adviezen en een actieplan. Of heb je een conflict? Dan helpen we je ook graag. Bel of mail ons vrijblijvend voor overleg.

Neem contact op
Back To Top